LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

 

Al Complex Esportiu Municipal d'Infinit es troba al municipi d'Igualada. Va ser construït l'any 2009, i en les seves amplies i modernes instal·lacions podràs gaudir d'una àmplia varietat d'espais

PISCINES COBERTES

A les piscines d'Infinit es realitzen cursos de natació per nadons, infants i adults. També podràs gaudir de les activitats dirigides d'aigua com l'aquazumba o aquagim, entrenaments personals a l'aigua o bé practicar el bany lliure.

Piscina gran: piscina de 8 carrils de 25 x 16,5 m amb una profunditat de 2,10 m

Piscina d'aprenentatge: piscina petita de 8 x 16,5 m i una profunditat de 1,20 m

ZONA D'SPA

Desconnecta el cos i la ment a la zona d'spa d'Infinit. Amb Jacuzzi de 10x3m  2 saunes seques i 2 banys de vapor

PISCINA D'ESTIU

Bany lliure, i amplia zona de gespa per gaudir per prendre el sol i amb para-sols a la disposició dels usuaris.

SALES D'ACTIVITATS DIRIGIDES

A Infinit t'oferim 3 sales d'activitats dirigides, amb sessions de diferents intensitats i objectius. Activitats més suaus com ioga, pilates o estiraments. Activitats de major intensitat com Zuba, Body Combat o bé sessions d'spinnning.

També trobaràs activitats dirigides a l'aigua i l'exterior com les nostres sessions de running!

1 SALA DE FITNESS

Sala de fitness de més de 400 m2, formada per diferents espais: cardiovascular, màquines isotòniques, zona de pes lliure i zona d'estiraments.

NOVETAT! Nova gàbia d'entrenament funcional per treballar la força, la resistència i l'agilitat de forma divertida i molt dinàmica

VESTIDORS

Vestidor masculí i femení amb 261 armariets per vestidor construïts amb materials molt resistents i antibacterians estan a la teva disposició cada cop que ens visites. El seu ús és gratuït i funcionen posant un cadenat.

18 dutxes per vestidor totes elles amb selector de temperatura, bancs i zona especial de canviador de nadons per al màxim confort.

4 vestidors de cursets, amb un total de 20 dutxes.

PARKING GRATUÏT

Més de 150 places d'aparcament. Perquè el cotxe no sigui una excusa!

PISTES DE PÀDEL

5 pistes de pàdel

BAR RESTAURANT

Abans o després d'entrenar, si esperes a algú que arribi o surti, sol o acompanyat...Sempre és un bon moment per descansar una estona al bar- restaurant d'Infinit. On podràs esmorzar, dinar o prendre un refresc

Instal·lacions