sala de fitness

 

A Infinit trobaràs la sala de fitness amb tota la maquinaria i material que necessites per a fer l'entrenament que més t'agrada. Zona de cardio, zona de força i pes lliure així com una gàbia d'entrenament funcional.

A la sala de fitness podràs seguir la teva rutina d'entrenament adaptada als teus objectius: pèrdua de pes, tonificació, reforç muscular, etc.

Si ets nou a Infinit i encara no coneixes el funcionament de la sala, o tens ganes de provar un altre tipus d'entrenament. Pots venir a les sessions de benvinguda de la sala de fitness. Aquestes sessions estan pensades per aquelles persones que volen conèixer el funcionament de la sala, els diferents exercicis a realitzar, la normativa així com a algun consell per a aconseguir un entrenament de qualitat i eficaç.

Dins la sala de fitness també organitzem activitats express. Aquestes activitats consisteixen en un treball d'alta intensitat en un curt periòde de temps. Aquestes activitats són: functional training de 15', abdominals 15' i extiraments 15'. Trobaràs els horaris aquí.

T'esperem a la sala de fitness d'Infinit!

alta on line

Inscriu-te on line amb matrícula 10€!

testimonials-sergi.jpg

 Motivació i companyerisme infinit a la sala de fitness

 

A Infinit fem salut i família. A la sala de fitness trobo motivació i equipament que necessito.


- Sergi Balcells
Abonat al CEM Infinit des de 2012
testimonials-xavi.jpg

Fàcil integració i bon ambient a la sala de fitness d'Infinit

 

Bons companys i bones estones a la sala de fitness que fan que venir a la sala de fitness sigui agradable i molt fàcil la integració.

 - Xavi Alvarez 
Abonat al CEM Infinit des de 2012

Fitness