dietista

 

Fa temps que t'has marcat un objectiu, però no assoleixes els resultats esperats? Ja prens cura d'allò que menges? Quina és la teva educació nutricional?

Sigui quin sigui el teu objectiu (pèrdua de pes, tonificació, millora del rendiment esportiu...) hauràs de combinar la teva rutina d'entrenament amb una alimentació adequada, saludable  i equilibrada.

Cada persona té el seu propi metabolisme, les seves necessitats nutricionals i el seu desgast energètic diari. Es per això que si vols assolir i complementar l'activitat física amb una dieta equilibrada per assolir els teus objectius, et recomanem el servei de dietista d'Infinit.

La nostra dietista, Sandra Pérez,  professional titulada, t'escoltarà i et guiarà perquè puguis adaptar la teva dieta allò que necessites per al teu objectiu marcat adaptant els teus hàbits alimentaris. Et donarà les bases d'una correcta alimentació i et donarà unes pautes dietètiques 100% personalitzades.

Existeixen dietes per a diferents objectius nutricionals; per a la reducció de greix, per a la pèrdua de pes, per guanyar pes, per millorar rendiment esportiu, adaptació de la dieta a una intolerància, increment de massa muscular, etc. Explica'ns  quin és el teu objectiu, i la nostra dietista et marcarà les pautes i et farà un seguiment sessió a sessió per assolir-lo.

Què oferim?

  • Història dietètica: evolució històrica del teu pes i dels teus hàbits alimentaris
  • Anàlisis antropomètric: anàlisis del pes, mides, hàbits alimentaris, antecedents patològics i activitat física.
  • Reeducació alimentària: obtindràs una dieta adequada i personalitzada a les teves necessitats. La nostra dietista et guiarà en quina és la dieta i els hàbits alimentaris més beneficiosos per al teu metabolisme.
  • Visites de control: visites de seguiment i control. 

Vols més informació? Vine a recepció i et donarem tots els detalls.

Dietista